Horaris

DISSABTES, DIUMENGES I FESTIUS DE 13:30 A 15:30 AMB RESERVA PRÈVIA PER WHATSAPP

627 412 646

Per la resta de dies, grups, celebracions, … envia un mail a info@lacalma.net

TANCAT: NADALS (del 24/12 al 06/01) i AGOST

Bufet Degustació Restaurant El Bellver La Calma

Tots els dissabtes, diumenges i dies festius de 13:30 a 15:30 presentem un BuffetLliure on el producte local és l’estrella. Cada setmana recollim i preparem una gran varietat de plats que es van renovant en funció de la producció de temporada i de qualitat.

Menú degustació El Bellver La Calma
soleado

Aprofitem l’energia solar per generar electricitat que emmagatzemem en bateries per donar servei elèctric autònom a totes les instal·lacions. No estem connectats a cap xarxa elèctrica. També aprofitem el sol per escalfar l’aigua sanitària i part de la calefacció.

lluvia

Que rega els camps i pastures del pla de la Calma i que es filtra de manera pausada i natural a la nostre Mina. Un dels secrets de la nostre cuina, el nostre pa i la nostra vida. També aprofitem l’aigua de les teulades per rentar i per regar, quan es pot.

filtro

Filtrem els greixos de cuina, tractem totes les aigües grises en una fosa biològica i finalitzem el procés en un estany de llacunatge amb vegetació i graves que filtren i tornen les aigües ja depurades a l’entorn natural.

biomasa

Provinent dels plans de gestió forestal que netejant i mantenen els boscos nets i sans. Aprofitem la llenya per escalfar les instal·lacions amb una caldera de gasificació invertida i un dipòsit d’inèrcia tèrmica que manté la temperatura de servei pels radiadors i per l’aigua calenta sanitària.

reciclar

Evitem la compra de productes amb excés d’embalatge, separem les deixalles estrictament per matèries de forma que el paper i cartró, els plàstics i envasos i el vidre es porta a l’àrea d’aportació de Tagamanent, la matèria orgànica la tractem amb un compostador biològic propi i el poc rebuig que generem també el portem a l’àrea d’aportació municipal.

Vine a passar el dia!

Parc Natural del Montseny

Passa un dia de descoberta en un entorn
natural inimaginable.

Restaurant El Bellver

Gaudeix del nostre Bufet Degustació.

Museu l’Agustí

Visita guiada a l’antiga masia de l’Agustí per experimentar com era un dia a la vida de pagès.